Disclaimer

Inhoudsrechten

Bewindvoering Veenendaal onderhoudt deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid. U kunt echter geen rechten ontlenen aan of aanspraak maken op de juistheid en volledigheid van de inhoud. Op enkele pagina’s linken wij door naar andere websites. Bewindvoering Veenendaal aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid voor de geboden informatie op deze websites of voor eventuele schade die hieruit kan ontstaan.

 

Privacy

Bewindvoering Veenendaal vindt uw privacy zeer belangrijk en houdt zich daarom aan de privacywetgeving en regels die de toezichthouders hebben opgesteld.

 

Cookies

Bewindvoering Veenendaal gebruikt Google Analytics om deze website te optimaliseren maar houdt hierbij rekening met de privacygevoeligheid van uw gegevens. Wij hebben hiertoe een bewerkersovereenkomst gesloten met Google en uw ip-adres geanonimiseerd. Bewindvoering Veenendaal gebruikt de analytics cookies ook niet voor andere diensten van Google.

 

Copyright

Op alle teksten en beelden op deze website berust het copyright bij Bewindvoering Veenendaal. Dit betekent dat niets aan de inhoud van deze website zonder toestemming van Bewindvoering Veenendaal mag worden gekopieerd.